Persoonlijk

Doordat we in een klein team werken hebben klanten altijd een vaste contactpersoon en is de betrokkenheid erg hoog. Of we nu werken voor multinationals of kleine ondernemers. We gaan altijd even langs, hebben veel persoonlijk contact. We bezoeken vooraf de locatie waar het object moet komen. En zorgen voor een netjes uitgewerkte offerte. Waarop een vrijblijvend voorstel volgt, met een foto-impressie.

Vernieuwend

Onze manier van werken is vernieuwend. Doordat we de productie uitbesteden is er meer focus op het helpen van de klant. Wij hoeven ons geen zorgen te maken of we bij een order alle materialen in huis hebben. We kunnen ons geheel richten op het adviseren en verzorgen van vernieuwende objecten. Wij zijn een verkoop, lever en service punt. De klant hoeft nergens aan te denken, wij regelen alles. Voor de productie zoeken we naar de beste prijs- kwaliteitverhouding. Deze werkwijze draagt bij aan een beter eindproduct.

Ervaren

De werkwijze mag dan vernieuwend zijn, de kennis is een optelsom van bijna 70 jaar ervaring. Door de overnames zijn er veel expertises uit de verschillende bedrijven meegenomen. Deze achtergrond heeft ons flexibel en veerkrachtig gemaakt. Maar vooral zeer ervaren. Bij opdrachten nemen we deze kennis mee. We kijken naar de context. Wat is de huisstijl van uw bedrijf? Is er rekening gehouden met gemeentelijke regelgeving? U hoeft het wiel niet nogmaals uit te vinden. Wij nemen u alle zorg uit handen.

Kwaliteit

Wat mijn vader mij al vroeg leerde is: ‘je bent zo goed als je laatste project’. Kwaliteit staat dan ook altijd bovenaan bij ons. Kwaliteit, duurzame relaties en goede service. Daar onderscheiden we ons mee. We zijn zeer secuur. We meten het object goed in, zodat het in 1 keer goed naar de tekentafel gaat. Ook onze monteurs zoeken we met grote zorg uit. Doordat we werken met ZZP’ers is de verantwoordelijkheid en motivatie erg hoog. De monteurs werken volgens door ons opgestelde vaste richtlijnen. Ook het productieproces houden we nauw in de gaten.

Vertrouwen

Alle teamleden brengen hun persoonlijkheid mee in het bedrijf. Vriendelijk, respectvol en betrouwbaar. Klanten weten dat ze op ons kunnen rekenen. We staan altijd voor ze klaar en zijn heel flexibel. Door onze eigen ontwerpstudio kunnen we snel schakelen in het ontwerpproces. Wij zorgen voor fraaie reclameobjecten waar ze verder geen omkijken naar hebben.

Service

De uitstraling van uw pand met de daarop gemonteerde bedrijfsnaam (of logo) heeft een grote invloed op het imago van uw organisatie. Slecht onderhouden, vuile of defecte reclame-uitingen doen een grote afbreuk aan uw aanzien. Een eerste indruk is onuitwisbaar. Goed, preventief onderhoud aan uw reclame-objecten is dus essentieel voor het behoud van uw goede bedrijfsnaam. Om storingen te voorkomen en de installatie in goede condities te brengen en te houden bieden wij u een op maat geleverd onderhoudsprogramma, volledig afgesteld op uw wensen.