Vendeloo lichtreclame zorgt dat uw bedrijf in de spotlight komt te staan. Met sprekende reclameobjecten aan de buiten en binnenkant van uw bedrijfspand. We adviseren en denken mee over de mogelijkheden, inventariseren wat u nodig heeft en zorgen voor de productie, levering en montage. Ook na afloop zorgen wij dat uw objecten in uitstekende staat blijven en doen wat ze moeten doen! 

Missie

Wij zetten ons in om langdurige relaties met klanten aan te gaan. Door eerlijk en oprecht, vakkundig maatwerk te leveren op gebied van binnen en buitenreclame. Maar ook de interne relaties vinden wij belangrijk. Een bedrijf zijn waarin werknemers en leveranciers zich prettig voelen en we met plezier met elkaar samenwerken.

Visie

Wij geloven dat duurzame relaties opbouwen met klanten bepalend is voor het succes en de continuïteit van ons bedrijf. Het meedenken met klanten, opperen van vernieuwende ideeën, eerlijk advies geven en het leveren van kwalitatieve producten stelt klanten in staat zich op eervolle wijze te presenteren via onze reclame-uitingen.

Historie

De historie van Vendeloo gaat bijna 70 jaar terug! Vendeloo vindt zijn oorsprong halverwege de jaren ‘40. Piet van Vendeloo startte een letterfabriek genaamd: Vendeloo. Begin jaren 80 heeft mijn vader, Joop van Burg, Vendeloo overgenomen. Het bedrijf vestigde zich aan o.a. aan de Stadionweg in Rotterdam. Met een eigen werkplaats voor het maken van lichtbakken en installaties. Een verfspuiterij, een metaal- en aluminiumbewerkingsruimte. Een ontwerpstudio. Een kantoor en een buitendienst met eigen monteurs.

In 2002 heb ik Vendeloo van mijn vader overgenomen. Het bedrijf was mij niet vreemd. Ik draaide veel mee in vakanties. Maar eigenlijk al mijn hele leven. Het vak is mij met de paplepel ingegoten. Na het millennium veranderde er veel in het bedrijfsleven. Ook Vendeloo kwam in een ander tijdperk. Ik moest andere beslissingen nemen dan voorheen werden genomen. Een reorganisatie was nodig. De kosten werden gereduceerd. Kwaliteit en gemotiveerd personeel werd behouden. We ontwikkelden een nieuwe werkwijze, waarbij we alle productie outsourcen en ons geheel toelegden op het adviseren en leveren van licht- en buitenreclame.

Inschrijving KvK 1946